Otvoreni dan u kasarni Ratko Pavlović Ćićko u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2024, 15:48

Otvoreni dan u kasarni "Ratko Pavlović Ćićko" u Prokuplju

Savremenu opremu i tehniku kojom je Vojska Srbije opremljena u prethodnom periodu, mogli su zainteresovani Prokupčani da pogledaju u kasarni “Ratko Pavlović Ćićko”, gde je smeštena jedinica 3. brigade Kopnene vojske Srbije, a polaznici osnovnih i srednih škola u tom gradu informisali su se o uslovima i služenju vojnog roka, upisu Vojne gimnazije i Vojne akademije.
Najbrojniji posetioci u kasarni su bili učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, koji su, osim informacija o upisu i nastavku školovanja, kao i razgledanju savremenih sistema i opreme u vojsci, mogli da se upoznaju sa aktivnostima u jedinicama Kopnene vojske.Oprema...
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.