Argentinski teniser završio u lokvi krvi onesvešćen, ne seća se ničega

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 14:44

Argentinski teniser završio u lokvi krvi onesvešćen, ne seća se ničega

Argentinski teniser Ugo Karabelji doživeo je pravu dramu pre meča sa Kanađaninom Feliksom Ože Alijasimom.

Na konferenciji za medije posle poraza od devetog tenisera sveta otkrio je i šta se tačno desilo i da je završio u lokvi krvi onesvešćen.

Na njegovu sreću, trener je naišao i spasio ga je.

"Stvarno se ne sećam ničega, ne znam kako sam se onesvestio. Pamtim samo da me je trener podigao i da mi je lice bilo puno krvi. Video sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tragove udarca na ramenu i na zidu, tako da pretpostavljam da sam u padu ramenom udario u zid i da sam glavom zatim udario u pod. Trenirao sam samo sat vremena sa Fonjinijem pre narednog meča, jer me je bolela glava. Pio sam tablete protiv bolova, ali se nisam osećao dobro na terenu", rekao je Karabelji posle poraza od Feliksa Ože-Alijasima.

Da nešto nije bilo u redu pre meča, moglo se videti i po samom Karabeljiju, koji je imao ožiljke na licu i natečen nos što može da se vidi i po fotografijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.