Van Nikerk neće braniti titulu šampiona sveta u Dohi

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Nikerk neće braniti titulu šampiona sveta u Dohi

Južnoafrički atletičar Vejd van Nikerk neće braniti titulu šampiona sveta na 400 metara na predstojećem Svetskom prvenstvu u Dohi, pošto se još oporavlja od teške povrede kolena.
Kvota u MaxBetu na pobedu Ajaksa protiv Lila je 1.60.
Van Nikerk se povredio još oktobra 2017. godine dok je igrao na humanitarnom ragbi meču. On je rekao da pomaka u oporavku ima, ali da je odložio povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na stazu iz preventivnih razloga.
Ne žurim, ne želim da sebi namećem pritisak – rekao je olimpijski prvak i svetski rekorder.
Van Nikerk je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru oborio svetski rekord koji je do tada držao Majkl Džonson. Ovaj 27-godišnji Južnoafrikanac je i dvostruki svetski prvak.

The post Van Nikerk neće braniti titulu šampiona sveta u Dohi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Van Nikerk neće braniti titulu šampiona sveta u Dohi

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 18:08

Južnoafrički atletičar Vejd van Nikerk neće braniti titulu šampiona sveta na 400 metara na predstojećem Svetskom prvenstvu u Dohi...Vejd van Nikerk se još uvek oporavlja od povrede kolena i zbog toga ga neće biti na narednom svetskom šampionatu...On se povredio još u oktobru 2017. godine dok...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.