UŽIVO: Mbape poslao Argentince kući, Dalić se nadao pobedi Srbije, Ronaldo na Suareza

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Mbape poslao Argentince kući, Dalić se nadao pobedi Srbije, Ronaldo na Suareza

Grupna faza je završena, došao je red na eliminacione mečeve na Svetskom prvenstvu. Francuska je izbacila Argentinu, sledi meč Portugalija-Urugvaj Dan pauze bez fudbala na Svetskom prvenstvu je prošao. Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu će danas ponovo moći da uživaju u čarolijama na Mundijalu. Vreme je za mečeve u eliminacionoj fazi takmičenja, a danas su na programu dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << meča – u Kazanju i Sočiju. U meču, koji je prema mišljenju mnogih, predstavljao derbi osmine finala, Francuska je pobedila Argentinu rezultatom 4:3. Publika je na stadionu u Kazanju imala priliku da uživa u pravom fudbalskom spektaklu, uz čak sedam golova, od kojih će neki gotovo sigurno biti svrstani među najlepše na šampionatu. Francuzi su poveli golom Grizmana sa bele tačke u 13. minutu, a Di Maria je u finišu prvog poluvremena poravnao rezultat (41. minut). Argentinci su u nastavku meča došli do potpunog preokreta golom Merkada (48. minut) i nametnuli svoj ritam igre rivalu, ali su "petlovi" imali odgovor. Najpre je Pavar u 57. minutu doneo izjednačenje Francuzima, a onda je sa dva gola Mbape zapečatio sudbinu "gaučosa" (64. i 68. minut). Aguero, koji je ušao sa klupe, vratio je nadu Argentini da može da izbori bar produžetke golom u 93. minutu, ali je već bilo prekasno. Par minuta kasnije sudije su odsvirale kraj meča, pa je Francuska tako postala prvi učesnik četvrtfinala Svetskog prvenstva u Rusiji. Posle malog odmora, od 20 sati drugi meč – susret Portugalije i Urugvaja. Najviše pažnje biće usmereno na „ljute rivale“ iz Barselone i Reala – Kristijana Ronalda i Luisa Suareza. Najzanimljivija dešavanja iz Rusije pratite na sajtu „Novosti“.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo i Mesi pakuju kofere, Kavani i Mbape zakazali prvo četvrtfinale, FIFA ponovo kaznila FSS

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2018

Završena su prva dva meča osmine finala. Nakon pobeda koje su ostvarili, Francuska i Urugvaj zakazali su međusobni četvrtfinalni duel Dan pauze bez fudbala na Svetskom prvenstvu je prošao. Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu su danas ponovo mogli da uživaju u čarolijama...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.