Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ STRANCIMA: Da nismo pobedili Gruziju, mislim da bi nam uzeli pasoše

Srbija je imala veoma turbulentan završetak nakon celokupno dobrih kvalifikacija za Mundijal.

Kao najbolja u svojoj grupi se plasirala na Svetsko prvenstvo koje će se 2018. igrati u Rusiji.
Svoje utiske sa tih mečeva je stranim medijima preneo Dušan Tadić, čovek koji je na startu kvalifikacija nosio naš nacionalni tim i bio najzaslužniji za dobar početak.
– Sanjao sam o ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << momentu, još od detinjstva. Mi smo to uspeli, kvalifikovali smo se za Svetsko prvenstvo. Kada igrate za svoju zemlju, svi će vas se sećati ako igrate na Svetskom prvenstvu. Sećam se 1998. godine kada smo bili Jugoslavija, imao sam album sa sličicama, sećam se cele postave, kazao je Tadić.
Nekadašnji igrač Vojvodine, a sadašnji kreator Sautemptona, je strancima dočara osećaj, naboj i pritisak tokom poslednje utakmiceu kvalifikacijama, sa Gruzijom:
– Nikada nismo osetili ni takav pritisak od trenutka kada sam ja ušao u nacionalni tim. Da nismo pobedili utakmicu protiv Gruzije, mislim da bi nam oduzeli pasoše i rekli nam da se više ne vraćamo. Ozbiljno, izjavio je Tadić.
The post TADIĆ STRANCIMA: Da nismo pobedili Gruziju, mislim da bi nam uzeli pasoše appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić o pritiscima: Da se nismo plasirali u Rusiju oduzeli bi nam pasoše...

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2017

Najbolji fudbaler Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji Dušan Tadić u autorskom tekstu za "Jahu sport" govorio je o pritiscima koji su njegovi saigrači i on imali posle godina neuspeha "orlova"...- Da nismo pobedili na toj utakmici sa Gruzijom, da se nismo kvalifikovali za Svetsko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.