Milan Djurdjević iz Nevernih beba o smrti Tonija Montana: Nije mu bilo spasa

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2024, 09:09

Milan Djurdjević iz Nevernih beba o smrti Tonija Montana: Nije mu bilo spasa

Toni Montano, poznati muzičar, pronađen mrtav u svom domu, što je izazvalo šok i nevericu kod njegovih prijatelja i kolega.
Muzičar Velibor Miljković, poznat pod umetničkim imenom Toni Montano, pronađen je mrtav u svom domu, što je potreslo javnost i izazvalo duboku tugu među njegovim prijateljima, kolegama i obožavaocima.
Dr Nele Karajlić, jedan od njegovih dugogodišnjih prijatelja, izrazio je duboko žaljenje zbog gubitka Tonija. "Naše drugarstvo, kao i svako koje toliko traje, imalo je rupe u komunikaciji, ali svaki put kad se čujemo i vidimo nama nije izgledalo kao da nismo bili u kontaktu," rekao je Nele za Kurir, ističući posebnu povezanost sa pokojnim prijateljem.
Milan Đurđević,...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.