Susret generacije u Apatinu nakon 55 godina od završetka školovanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 09:07

Susret generacije u Apatinu nakon 55 godina od završetka školovanja

Učenici Srednje mašinsko-tehničke poljoprivredne škole iz Apatina, koji su davne 1969. godine završili svoje školovanje, okupili su se, održali školski čas i na taj način obeležili 55 godina od završetka srednje škole.
Da vreme ne može da izbriše uspomene na najlepše đačko doba, pokazali su nekadašnji učenici Srednje mašinsko-tehničke poljoprivredne škole iz Apatina. Jedanaesti put su se sreli, jedanaesti put zaustavili vreme i prisećali se sveg, od zgoda i nezgoda do prvih ljubavi.
"Mi smo posebna generacija. Sami smo sebi kupili fiću, obučavali se i po završetku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Susret generacije u Apatinu nakon 55 godina od završetka školovanja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Maj.2024

APATIN – Učenici Srednje mašinsko-tehničke poljoprivredne škole iz Apatina, koji su davne 1969. godine završili svoje školovanje, okupili su se, održali školski čas i na taj način obeležili 55 godina od završetka srednje škole. Da vreme ne može da izbriše uspomene na najlepše đačko...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.