Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Maj.2024, 08:59

Beogradska biciklijada na Adi Ciganliji 25. maja 2024.

Asocijacija „Sport za sve“ Beograd će realizovati manifestaciju Beogradska biciklijada na Adi Ciganliji u subotu, 25. maja 2024. od 11.00. Start vožnje stazom oko jezera predviđen kod parkinga sa makiške strane. Nastavak programa će se održati na košarkaškom terenu na Adi, gde će biti organizovan poligon spretnosti za decu i dodeljene nagrade učesnicima biciklijade. Cilj … Članak Beogradska biciklijada na Adi Ciganliji 25. maja 2024. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda: Program „Nasleđe za decu“ – 10 godina postojanja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Maj.2024

Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda u subotu, 25. maja 2024, organizovaće veliku proslavu desetogodišnjice programa „Nasleđe za decu“. Cilj programa je da kod najmlađe publike probudi svest o značaju kulturnog nasleđa i da podstakne njihovu zainteresovanost za očuvanje tradicije...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.