SLEDE VELIKE PROMENE Koga više nećemo gledati u dresu Srbije?

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLEDE VELIKE PROMENE Koga više nećemo gledati u dresu Srbije?

Kraj Svetskog prvenstva u Kini mogao bi da označi početak velikih promena u košarkaškoj reprezetaciji Srbije. Nismo uspeli da osvojimo medalju kojoj smo se svi nadali. Stigao je nenadani kiks u četvrtfinalu i samom tim smo upisali prvi veći neuspeh u eri Aleksandra Đorđevića.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,75 na pobedu Napretka protiv Radnika iz Surdulice.
Aleksandar Đorđević je napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << klupu “orlova” posle meča sa Češkom.
Većina se slaže da je vreme da Miroslav Raduljica, Marko Simonović i Stefan Birčević okače patike o klin, barem kada je reprezentativna košarka u pitanju. Sva trojica su imala velikog udela u sve uspehe Srbije od 2014. godine. Posebno Miroslav Raduljica koji je na nekim šampionatima bio jedan od lidera. Ipak u Kini nije bio ni blizu tog nivoa, kao ni Simonović i Birčević.
Jasno je ko su lideri ove selekcije. Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Vasilije Micić, Marko Gudurić. Svi pomenuti tek ulaze u najbolje godine i od njih očekujemo mnogo toga u narednim šampionatima, pre svega u borbi za Olimpijske igre.
Što se tiče starijih igrača njihovo opraštanje možemo da očekujemo na Olimpijskim igrama naredne godine (ako se kvlaifikujemo). Pod starije igrače smatramo Miloša Teodosića, Nemanju Bjelicu, Vladimira Lučića, Dragana Milosavljevića i Stefana Jovića. Svi će imati preko 30 godina.
Ko će doći kao zamene je na selektoru, ko god on bio!
Ko bi mogao da bude Đorđevićev naslednik? Dva trenera izbijaju u prvi plan
Članak SLEDE VELIKE PROMENE Koga više nećemo gledati u dresu Srbije? se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post SLEDE VELIKE PROMENE Koga više nećemo gledati u dresu Srbije? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.