Pobeda Vojvodine u senci svađe Lalatovića

Izvor: RTS, 13.Sep.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Vojvodine u senci svađe Lalatovića

Fudbaleri Vojvodine savladali su na gostovanju u Nišu ekipu Radničkog sa 2:1 u meču osmog kola Superlige, čime su izbili na vrh tabele. Meč je obeležio sukob trenera gostiju sa klupom, ali i navijačima domaće ekipe.
Radnički je došao do vođstva već u devetom minutu meča, a strelac je bio Mihajlović.

Do kraja poluvremena viđen je još jedan gol, ali i nemile scene na terenu u Nišu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Matić je doneo izjednačenje Vojvodini u 33. minutu, da bi u poslednjem momentima prvog dela utakmice trener gostujuće ekipe Nenad Lalatović zbog rasprave sa klupom domaće ekipe zaradio žuti karton.
Po izlasku iz svlačionice na kraju pauze za poluvreme, Lalatović je ušao u žustru raspravu sa navijačima ekipe koju je prošle godine vodio, zbog čega mu je arbitar Simović pokazao crveni karton.
Vojvodina i bez stratega dolazi do preokreta, pošto je Devetak postigao gol u 77. minutu.
Radnički je meč završio sa desetoricom, pošto je strelac jedinog gola za domaće Mihajlović zaradio drugi žuti karton.
Nakon osam odigranih mečeva Vojvodina je prva na tabeli sa 19 osvojenih bodova, dva više od TSC-a, koji ima meč manje.
Radnički je na petoj poziciji na tabeli Superlige sa 13 bodova. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički izgubio od Vojvodine, Lalatović zbog sukoba isključen

Izvor: JužneVesti.com, 13.Sep.2019

U derbju 8. kola Superlige slavili su gosti iz Novog Sada i sa 2:1 (1:1) pobedili na stadionu "Čair" niški Radnički, koji je poveo u 9. minutu, ali je meč završio sa igračem manje. Utakmicu je obeležio i verbalni sukob nekadašnjeg trenera Radničkog, sada stratega Vojvodine, Nenada Lalatovića...

Nastavak na JužneVesti.com...

JOŠ JEDAN PROBLEM U NIŠU Strelac Radničkog se zaleteo ka Kosanoviću, pa… (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 13:52

Meč Radničkog i Vojvodine izazvao je veliku buru. Iako je u prvi plan izbilo ponašanje trenetra gostiju, u prošloj sezoni Nišlija, Nenada Lalatovića, mnogo pre toga još jedan skandal je obeležio ovaj susret.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,75 na igru 0-2 u meču Proleter – Partizan.. U glavnoj...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.