LSL - Voša slavila u Nišu, Lalatović ponovo imao svoj šou, pale i pretnje smrću! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSL - Voša slavila u Nišu, Lalatović ponovo imao svoj šou, pale i pretnje smrću! (video)

Zaradio isključenje, nimalo prijatan prizor...

U derbiju 8. kola Linglong Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine ostvarili su pobedu u Nišu gde je poražen Radnički sa 2:1.

Vrlo dinamičnu igru smo videli od strane obe ekipe u prvom poluvremenu kada smo videli i dva gola.

Povele su Nišlije u devetom minutu kada je Stefan Mihajlović odlično reagovao na odbijenu loptu i smestio je u mrežu.

Krenula je Vojvodina dosta ofanzivnije, takav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pristup im se i isplatio u 33. minutu nakon centaršuta Drinčića, glavom je Petrovića savladao Bojan Matić.

Čitavu priču je začinio trener Voše Nenad Lalatović koji je burno reagovao

pri kraju prvog poluvremena kada je ušao uverbalni sukob sa Mišom Kosanovićem.

Tada je dobio žuti karton, ali tu nije bio kraj, pa je pre početka drugog dela igre zaradio i isključenje nakon čega je pretio smrću nekome sa zapadne tribine stadiona na Čairu.

Out of context ЛингЛонг Суперлига pic.twitter.com/YeIoN1k0X9

— грбвћ (@grbomadjija) September 13, 2019

Usledio je totalni preokret, Mladen Devetak je opalio sa više od 25 metara i sjajnim udarcem iskosa sa leve strane pogodio gol Radničkog.

Sve je loše krenulo po domaćina koji je ostao sa igračem manje zbog isključenja Mihajlovića, probala je ekipa Miše Kosanovića da još jednom ugrozi gol Rockova, ali to im nije pošlo za rukom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOU LALATOVIĆA U NIŠU: Isključenje, pretnje i sve što ide uz to! Novosađani slavili (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019

Nikad nije dosadno sa njim...Nenad Lalatović je bio u centru pažnje na meču Radnički - Vojvodina u Nišu. Novosađani su slavili sa 2:1 u derbiju, ali sve je to bilo u senci "šou programa" stratega crveno-belih...Na kraju prvog poluvremena zaradio je žuti karton, zbog verbalnog sukoba sa šefom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PREOKRET U NIŠU Radnički vodio, a Vojvodina posle isključenja Lalatovića pobedila

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019

Ako se po jutru dan proznaje, 8. kolo Superlige Srbije će biti jako interesantno. Na njegovoj premijeri u petak, fudbaleri Vojvodine su savladali posle preokreta Radnički u Nišu sa 2:1 (1:1).. Kvota u MaxBetu na pobedu Čukaričkog protiv Voždovca je 2.35.. Nije dobro počelo po Novosađane. Već...

Nastavak na 011vodič.com...

Voša slavila u Nišu, Lalatović se svađao sa Kosanovićem i navijačim, pa isključen

Izvor: Radio 021, 13.Sep.2019

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Radnički na gostovanju u Nišu, rezultatom 2:1, u osmom kolu Superlige Srbije...Izabranici Nenada Lalatovića dobro su nastavili šampionat, posle pauze zbog reprezentativnih obaveza. Golove za Vojvodinu postigli su Matić u 33. i Devetak u 77. minutu, dok je u ekipi...

Nastavak na Radio 021...

Primera - Stari vuk je još u punoj snazi, Kazorla držao čas u predgrađu Madrida! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 18:06

Sat vremena bilo je sasvim dovoljno za velikog majstora - asistencija, pa "štikla"...Fudbaleri Viljareala ostvarili su pobedu u četvrtom kolu španske Primere pošto su na gostovanju Leganjesu slavili sa 3:0...Bila je to prava simultanka velikog fudbalskog majstora Santija Kazorle koji je za sat vremena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.