PREOKRET U NIŠU Radnički vodio, a Vojvodina posle isključenja Lalatovića pobedila

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET U NIŠU Radnički vodio, a Vojvodina posle isključenja Lalatovića pobedila

Ako se po jutru dan proznaje, 8. kolo Superlige Srbije će biti jako interesantno. Na njegovoj premijeri u petak, fudbaleri Vojvodine su savladali posle preokreta Radnički u Nišu sa 2:1 (1:1).
Kvota u MaxBetu na pobedu Čukaričkog protiv Voždovca je 2.35.
Nije dobro počelo po Novosađane. Već u devetom minutu su napravili prekršaj blizu šesnaesterca, a posle ubačene lopte najspretniji je bio najefikasniji igrač “Reala sa Nišave” ove sezone, Stefan Mihajlović. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << On je uspeo u padu da zahvati loptu onako kako je želeo i da savlada Emila Rockova.
Vojvodina je u nastavku meča bila opasnija, a u jednoj situaciji sredinom prvog poluvremena je možda mogao i da bude dosuđen jedanaesterac za goste. Ipak, sudija Novak Simović se nije oglasio, što je ozbiljno iznerviralo trenera Vojvodine Nenada Lalatovića.
Posle toga su Novosađani ipak uspeli da izjednače iz igre. Nikola Drinčić je ubacio loptu u šesntaesterac sa desnog krila, a Bojan Matić se odlično snašao i glavom je poslao loptu u nebranjeni deo gola Radničkog za 1:1.
U drugo poluvreme su gosti ušli bez trenera, pošto je Lalatović isključen zbog ispada i svađe sa nekim na tribinama.
To kao da je dalo dodatnu snagu igračima Vojvodine, koji su bili još ofanzivniji u nastavku. Matić je prvi zapretio, ali je njegov šut odbranjen. Ataci su se isplatili u 77. minutu, kada je Mladen Devetak šutirao izuzetno snažno sa nešto više od 20 metara i doneo preokret. Malo je nedostajalo da golman Petrović odbrani, ali je lopta ispred njega naglo propala, pogodila ga u nadlakticu i upala u mrežu.
Radnički je u poslednjem minutu bio blizu izjednačenja, ali je loptu glavom sa gol linije sklonio jedan igrač gostiju, te je ostalo 2:1. Vojvodina se sada, barem na jedan dan, vratila na prvo mesto na tabeli Superlige.
SUPERLIGA SRBIJE, 8. kolo
Radnički – Vojvodina 1:2 (1:1)
(Mihajlović 9 – Matić 33, Devetak 77)
Subota
18.00 Crvena zvezda – Inđija
19.00 Javor – Rad
19.00 Radnik – Napredak
20.00 Voždovac – Čukarički
20.30 Proleter – Partizan
Nedelja
19.00 TSC – Mačva
19.00 Mladost – Spartak


The post PREOKRET U NIŠU Radnički vodio, a Vojvodina posle isključenja Lalatovića pobedila appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Neočekivana reakcija Kalinića na prozivke

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019

Trofejni srpski košarkaš Nikola Kalinić, našao se na udaru srpskih navijača posle određenih poteza na društvenim mrežama. Naime, posle poraza Srbije u četvrtfinalu Mundobasketa od Argentine, as Fenerbahčea je na Tviteru označio da su mu se dopale neke objave koje su protiv selektora Đorđevića,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.