PL Rusije - Pobeda Zenita na otvaranju devetog kola (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL Rusije - Pobeda Zenita na otvaranju devetog kola (video)

Aktuelni šampion slavio je pred svojim navijačima.

Fudbaleri Zenita iz Sankt Petersburga slavili su na svom stadionu protiv Arsenala iz Tule u devetom kolu ruske Premijer lige sa 3:1 (1:0).

Poveli su već u petom minutu domaći igrači, nakon centaršuta Santosa iz slobodnog udarac, Dzjuba odlično skače i glavom daje gol za 1:0.

Imali su veliku priliku da dupliraju prednost u 22. minutu, kada im je sudija dodelio jedanaesterac, ali je udarac Serdara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Azmuna sa kreča uspeo da ukroti Levašov.

Sa 1:0 se otišlo na odmor, da bi nakon 11 minuta Arsenal poravnao, Berkamov je bio strelac iz slobodnog udarca.

Ipak, samo 10 minuta kasnije, novi penal za Zenit, ovoga puta je odgovornost preuzeo Driusi, koji je za razliku od Azmuna bio precizan, Zenit je povratio prednost.

Sve je bilo jasno u 88. minutu, centaršut iskusnog Žirkova u gol pretvara Oleg Šatov.

Zenit prvi sa 20 bodova nakon devet odigranih mečeva, Arsenal sedmi sa sedam bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL Rusije - Banetov jubilej i pobeda Zenita na otvaranju devetog kola (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019

Aktuelni šampion slavio je pred svojim navijačima...Fudbaleri Zenita iz Sankt Petersburga slavili su na svom stadionu protiv Arsenala iz Tule u devetom kolu ruske Premijer lige sa 3:1 (1:0)...Poveli su već u petom minutu domaći igrači, nakon centaršuta Santosa iz slobodnog udarac, Dzjuba odlično...

Nastavak na Sportske.net...

Nastavlja se rat, navijači PSŽ imaju poruku za Nejmara seniora! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 19:11

Brazilac se vratio u prvu postavu PSŽ...Fudbaleri PSŽ u petom kolu Premijer lige igraju meč na "Parku prinčeva" protiv Strazbura, a u prvoj postavio našao se i Brazilac Nejmar posle duže pauze...On je bio glavna tema u Parizu tokom prelaznog roka, hteli su ga Barsa i Real, čak je bilo pisanja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.