Rusima Mundijal u Brazilu nije sve na svetu, Kapelo ostale i do sledećeg

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusima Mundijal u Brazilu nije "sve na svetu", Kapelo ostale i do sledećeg

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Fabio Kapelo produžio je ugovor sa ruskim savezom do završetka Svetskog prvenstva 2018. godine, koje će se održati u Rusiji.

Kapelo je u julu 2012. godine na klupi Rusije zamenio Dika Advokata, a sa njim na čelu "zbornaja komanda" je osvojila prvo mesto u kvalifikacionoj Grupi F i direktno se plasirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Svetsko prvenstvo koje će se ovog leta održati u Brazilu.

"Zahvalan sam predsedniku Fudbalskog saveza i ruskom ministru sporta na ukazanom poverenju. Zadovoljan sam što ću nastaviti rad u reprezentaciji. Imamo velike planove i učiniću sve da se navijači u Rusiji raduju", rekao je Kapelo, navodi se na sajtu ruskog fudbalskog saveza.

Kapelo je 2012. godine potpisao dvogodišnji ugovor, a mediji su spekulisali da bi posle Mundijala u Brazilu mogao da preuzme neki fudbalski klub.

"Zadovoljni smo što će tako kvalitetan trener Fabio Kapelo nastaviti da radi u ruskom fudbalu. Prema novom ugovoru, on će nadgledati rad svih fudbalskih selekcija Rusije, a u 'A' timu će mu pomagati stručnjaci", rekao je predsednik Fudbalskog saveza Rusije Nikolaj Tolstoj.

Na kormilu ruske reprezentacije bio je na 16 utakmica, ostvario je devet pobeda, pet remija i samo dva poraza, uz gol-razliku 56.25.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rusima Mundijal u Brazilu nije "sve na svetu", Kapelo ostale i do sledećeg

Izvor: Dzungla.org, 24.Jan.2014

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Fabio Kapelo produžio je ugovor sa ruskim savezom do završetka Svetskog prvenstva 2018. godine, koje će se održati u Rusiji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.