Pešmalbek: Španija apsolutni favorit, ali mislim da imamo šansu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2024, 13:41

Pešmalbek: Španija apsolutni favorit, ali mislim da imamo šansu

Rukometni reprezentativac Srbije Dragan rekao je pred baraž mečeve za plasman na Svetsko prvenstvo da je Španija apsolutni favorit ali da veruje da "orlovi" imaju šansu da iznenade "furiju".
Izabranici Borisa Rojevića okupili se u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Ekipa će u nedelju otputovati u portugalski grad Porto, odakle će u Lalin, gradić u španskoj pokrajini Galiciji. U Lalinu će se u sredu od 21 čas igrati prvi meč baraža, dok je revanš zakazan za nedelju, 12. maj, od 17 časova u novosadskom SPENS-u. Svetsko prvenstvo održava se sledeće godine od 14. januara do 2. februara u Hrvatskoj, Norveškoj...
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pešmalbek: Španija apsolutni favorit, ali mislim da imamo šansu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2024

Rukometni reprezentativac Srbije Dragan Pešmalberk rekao je pred baraž mečeve za plasman na Svetsko prvenstvo da je Španija apsolutni favorit ali da veruje da "orlovi" imaju šansu da iznenade "furiju".

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.