OČEKIVANO: Srbija ide na Hrvatsku u četvrfinalu Svetskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 12:24

OČEKIVANO: Srbija ide na Hrvatsku u četvrfinalu Svetskog prvenstva

Lagano su "kockasti" izašli na kraj sa Kinom.

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske pobedila je Kinu u osmini finala Svetskog prvenstva u Dohi sa 22:4 (5:2, 5:1, 6:1, 6:0). Tako su izborili plasman na Olimpijske igre u Parizu, a 13. februara će u četvrtfinalu igrati protiv Srbije.

Kao što se i očekivalo, Hrvatska je lako izašla na kraj sa obejektivno slabijom selekcijom Kine. Vicešampion Evrope će igrati u Parizu, a protiv Srbije sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velika borba za polufinale.

Vizu za Olimpijske igre imaju Francuska, Španija, Mađarska, Grčka, Srbija, Hrvatska, SAD, Australija, Japan, Južna Afrika.

U ostalim mečevima osmine finala, snage će odmeriti Francuska i Australija, SAD i Italija, odnosno Crna Gora i Rumunija.

Italija treba pobedu za vizu za Pariz, dok Crna Gora i Rumunija igraju meč gde bolji ide na OI.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Vaterpolo,   Pariz,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija protiv Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Izvor: Danas, 11.Feb.2024

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske savladala je selekciju Kine u osmini finala Svetskog prvenstva sa 22:4 i tako je zakazala četvrtfinalni duel sa Srbijom.

Nastavak na Danas...

Selektor Hrvatske: Srbija je sila, gigant

Izvor: B92, 11.Feb.2024

Ivica Tucak, selektor vaterpolista Hrvatske, govorio je o narednom duelu na Svetskom prvenstvu u Dohi..."Barakude" su u osmini finala deklasirale Kinu (22:4) i time obezbedili prolaz među osam najboljih i "vizu" za Olimpijske igre...Naredni rival je Srbija, sa kojom će Hrvatska igrati u utorak od 17...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.