Nastasić povređen, neizvestan za Mundijal

Izvor: B92, 11.Apr.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić povređen, neizvestan za Mundijal

Srpski reprezentativac Matija Nastasić rekao je za B92.net da je njegov nastup na Svetskom prvenstvu neizvestan zbog povrede! "Moram da pauziram narednih nekoliko nedelja. Imam malo oštećenje zadnjih ligamenata kolena. Ne znam koliko će biti duga pauza i da li ću učestvovati na SP", rekao je Nastasić za B92.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastasić neizvestan za Mundijal

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2018

Srpski fudbalski reprezentativac iz Šalkea Matija Nastasić zbog povrede kolena pod upitnikom je za nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji...Nastasić se povredio minulog vikenda u meču protiv Hamburga u Bundesligi i čeka ga pauza...- Moram da pauziram narednih nekoliko nedelja. Imam malo oštećenje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.