Mbappes on fire! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbappe's on fire! (video)

Napadač Pari sen Žermena i reprezentacije Francuske nalazi se u fantastičnoj formi.

Pre samo tri godine, gostovao je na "Čika Dači" u Kragujevcu sa omladinskom reprezentacijom Francuske.

Danas, jedan je od najboljih igrača sveta sa svojih 19 godina.

Bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje Svetskog prvenstva u selekciji "Trikolora", a na startu nove sezone je nastavio sa fantastičnim partijama.

Sada je postigao gol u okviru drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kola Lige nacija protiv Holandije, bio je strelac u 14. minutu, nakon pasa Matuidija samo je sproveo loptu u nebranjenu mrežu "Oranja".

Bio je to njegov deveti gol u dresu reprezentacije, na 23. nastupu, a ujedno i deveti gol u poslednjih 12 mečeva koje je odigrao za klub i reprezentaciju.

Nalazi se u fantastičnoj formi, iz godine u godinu pravi izuzetan napredak i nema sumnje da PSŽ u svojim redovima ima budućeg osvajača "Zlatne lopte".

🇫🇷 Kylian Mbappé has now scored 9 goals in his last 12 games for club & country 🔥🔥🔥#NationsLeague pic.twitter.com/SRvdJwvsr7

— UEFA Nations League (@UEFAEURO) 09. септембар 2018.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.