Loša vest sa Svetskog prvenstva: Kraj za Zelenovića!

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša vest sa Svetskog prvenstva: Kraj za Zelenovića!

Jedan od najiskusnijih reprezentativaca Srbije zadobio je povredu zbog koje je već završio učešće.

Foto: MN Press

Rukometna reprezentacija Srbije otišla je u Nemačku sa šest debitanata i sa nevelikim brojem onih koji su imali značajnu ulogu u prethodnim akcijama "orlova".

Nemanja Zelenović (28) bio je jedan od iskusnijih, sa tri nastupa na evropskim prvenstvima za sobom, ali se ispostavilo da Nenad Peruničić ipak neće moći da računa na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njega.

Desni bek rođen u Kninu 1990. godine završio je Svetsko prvenstvo već u prvoj utakmici, protiv Rusije!

"Magnetna rezonanca je pokazala inkompletnu rupturu unutrašnjeg dela unutrašnjeg kolateralnog ligamenta. On je u suštini očuvan, njegov unutrašnji deo je vrlo malo, diskretno rascepljen, ali klinički nema sigurnost i postoji osećaj bola. Rizično je da igra i zbog toga neće nastupati", rekao je lekar reprezentacije Milan Bobić.

Umesto Zelenovića pozvan je juniorski reprezentativac, rukometaš Metaloplastike Milan Milić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.