Ibra: Bez mene, SP ne vredi ništa

Izvor: B92, 20.Nov.2013, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra: Bez mene, SP ne vredi ništa

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović izjavio je da Svetsko prvenstvo u Brazilu neće biti vredno gledanja, pošto on neće igrati na njemu.

Švedska nije uspela da obezbedi svoje mesto na planetarnom šampionatu, pošto je u baražu poražena od Portugala ukupnim rezultatom 4:2.

U prvom susretu, Portugal je u Lisabonu slavio sa 1:0, da bi mu Švedska u revanšu pružila veliki otpor, ali je na kraju morala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se preda i meč u Sulni je završen trijumfom gostiju sa 3:2.

Dvomeč između Portugala i Švedske obeležio je ’sudar’ dvojice fudbalera koji spadaju među najbolje na svetu – Ibrahimovića i Kristijana Ronalda, ali je portugalska zvezda ta koja na kraju ide u Brazil.

Bio je ovo verovatno moj poslednji pokušaj da odem na Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom. Jedno je sigurno, Svetsko prvenstvo bez mene nije ni vredno gledanja. Čestitam Portugalu, ali smatram da su oba tima zaslužila da odu u Brazil. Razočaranje je, očekivano, veliko sada zato što je Svetsko prvenstvo u Brazilu ostalo samo san za švedski nacionalni tim“, rekao je Ibrahimović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceo stadion peva himnu, samo Ibra ćuti 'kao zaliven'

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2013

Pažnju kamermana pred početak utakmice između Švedske i Portugala, privukao je, naravno, Zlatan Ibrahimović, koji jedini od Šveđana nije pevao nacionalnu himnu. Posle meča niko ništa nije imao da mu zameri, jer je jedini on uspeo da zatrese mrežu Portugalaca, i to dva puta, ali Švedska ipak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.