Grešnici Boateng i Muntari ne igraju za Ganu

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grešnici" Boateng i Muntari ne igraju za Ganu

Za momke koji su se žalili i svađali na Svetskom prvenstvu u Brazilu nema mesta među najboljim "Crnim zvezdama"

Foto: Kevin Prins Boateng, Suli Muntari

 Selektor fudbalske reprezentacije Gane Kvesi Apija saopštio je spisak igrača za utakmice protiv Ugande i Togoa u kvalifikacijama za Afrički kup nacija, na kome nema Kevina Prinsa Boatenga i Sulija Muntarija.

Boateng >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Muntari su odstranjeni iz reprezentacije pred odlučujući meč sa Portugalijom na Svetskom prvenstvu u Brazilu zbog svađe sa selektorom i njegoviim asistentom. Na Apijom spisku nema ni fudbalera Milana Mikaela Esijena, koji se nakon Mundijala žalio na malu minutažu u Brazilu.

Golmani: Stefan Adams, Razak Braimah, Fatau Dauda

Odbrana: Harison Aful, Mohamed Aval, Džon Boj, Džonatan Mensah, Danijel Opare, Baba Rahman, Džeferi Šulp

Sredina: Afrie Akva, Emanuel Agemang Badu, Kvadvo Asamoa, Kristijan Atsu, Andre Ajev, Jusif Šibsah, Edvin Djimah, Rabiju Mohamed, Asante Solomon, Mubarak Vakaso

Napad: David Akam, Džordan Aju, Asamoa Djan, Abdul Majed Varis.

Gana 5. septembra dočekuje Ugandu, dok tri dana kasnije gostoje selekciji Togoa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.