ADA CIGANLIJA: „Beogradska biciklijada”

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Maj.2024, 15:38

ADA CIGANLIJA: „Beogradska biciklijada”

Asocijacija „Sport za sve” Beograd će pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda realizovati manifestaciju „Beogradska biciklijada”, koja će se održati na Adi Ciganliji u subotu, 25. maja, sa početkom u 11 časova, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

 
Start vožnje stazom oko jezera predviđen je u 11 časova kod parkinga sa makiške strane. Nastavak programa će se održati na košarkaškom terenu na Adi, gde će biti organizovan poligon spretnosti za decu i dodeljene nagrade učesnicima biciklijade.
 
Cilj programa je promocija vožnje bicikla kao rekreativne aktivnosti namenjene građanima...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Beogradska biciklijada na Adi Ciganliji 25. maja 2024.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Maj.2024, 08:59

Asocijacija „Sport za sve“ Beograd će realizovati manifestaciju Beogradska biciklijada na Adi Ciganliji u subotu, 25. maja 2024. od 11.00. Start vožnje stazom oko jezera predviđen kod parkinga sa makiške strane. Nastavak programa će se održati na košarkaškom terenu na Adi, gde će biti organizovan...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.