Dudaš se sprema za Svetsko prvenstvo u Moskvi: Treninzi daju rezultate

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dudaš se sprema za Svetsko prvenstvo u Moskvi: Treninzi daju rezultate

Najbolji srpski desetobojac Mihail Dudaš ovog vikenda se okušao na prvenstvu Vojvodine, na kom se takmičio u tri discipline.

Dudaš se odlučio za to takmičenje u sklopu završnih priprema za Svetsko prvenstvo u Moskvi i proverio je gde ’stoji’ u trci na 110 metara prepone, skoku motkom i bacanju diska.

"U trci 110 prepone sam istrčao 14.52 sekunde sa malo jačim vetrom, ali sam udario mnogo prepona. Ipak, mogu da kažem da sam prezadovoljan jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je to pokazatelj da se sav trud koji smo uložili u trening isplatio. U bacanju diska sam imao sve stabilne hice na 44 metra, a jedan na 44,98, što je odličan rezultat. Najbitnije je da mogu da bacam daleko i bez prestupa. Na skoku motkom sam imao nezgodan vetar u grudi i nisam mogao da pružim maksimum", rekao je Dudaš.

On je tokom vikenda takođe u sklopu treninga trčao dva puta 800 metara, a takođe je ostvario dobre rezultate na 400 metara i veruje da je spreman za lični rekord. Svetsko prvenstvo u Moskvi na programu je od 10. do 18. avgusta.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dudaš se sprema za Svetsko prvenstvo u Moskvi: Treninzi daju rezultate

Izvor: Dzungla.org, 21.Jul.2013

Najbolji srpski desetobojac Mihail Dudaš ovog vikenda se okušao na prvenstvu Vojvodine, na kom se takmičio u tri discipline.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.