Crnogorski selektor grmi posle meča, nije poraz nego krađa?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski selektor grmi posle meča, nije poraz nego krađa?

Drugo poluvreme je umesto na parketu, proveo uz TV ekran.

Reprezentacija Crne Gore danas je poražena od Novog Zelanda sa 93:83 i sada joj ostaju još samo neke teoretske šanse za plaman u drugu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Kini.

U najvećem delu meča reprezentativci Crne Gore i stručni štab na čelu sa selektorom Zvezdanom Mitrovićem bili su nezadovoljni sudijskim odlukama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mitrović je zbog tehničkih grešaka isključen, a u nastavku su sudije Crnogorcima podelile još nekoliko tehzničkih grešaka, što je, naravno, znatno olakšalo posao Novozelanđanima u današnjem meču.

Posle meča, očekivano, selektor Mitrović je bio besan na arbitre.





''Teško je komentarisati košarku danas. Gledao sam na TV drugo poluvreme i video sa strane sve što se dešavalo - katastrofa. Mi smo izgubili utakmicu, mi snosimo posledice, ali nadam se da će neko snositi posledice i za ovakvo suđenje.





Momci se osećaju kao da im je neko ukrao pobedu, a ne da su izgubili. Mi smo mala zemlja, prvi smo put ovde, ali zaslužujemo poštovanje, makar malo poštovanja.







Gledao sam mirno drugo poluvreme - dobili smo četiri tehničke greške, imali smo nesportske faulove", istakao je Mitrović, a prenose ''Vijesti''.

U trećem, poslednjem kolu prve faze takmičenja, Crna Gora se sastaje sa Brazilom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.