Bolt drugi pred veliko finale na 100 metara: Očekuje nas uzbudljiva poslednja trka najbržeg čoveka sveta (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Avg.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt drugi pred veliko finale na 100 metara: Očekuje nas uzbudljiva poslednja trka najbržeg čoveka sveta (VIDEO)

Sve je spremno za pravi spektakl, jer će se Jusein Bolt poslednji put naći u najpopularnijoj trkačkoj disciplini i sigurno želi da se oprosti zlatom. Ipak, u finale nije ušao kao prvi.

Najbrži čovek na planeti plasirao se u finale (22.45) trke na 100 metara na Svetskom prvenstvu u Londonu rezultatom 9,98 sekundi, ali - nije bio najbrži.

Ispred njega se našao Kristijan Kolmen koji je bio za stotinku brži!

#URGENTE ?? #ATLETISMO >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Usain Bolt clasifica a la final de los 100 M - #BuenSabado ! ? pic.twitter.com/E1k8afVe9s

U prvoj polufinalnoj grupi, u kojoj rezultati nisu bili na zavidnom nivou, najbrži je bio Akani Simbine iz Južne Afrike sa 10,06 sekundi, a pratio ga je Džastin Getlin sa 10,09.

U drugoj je Johan Blejk istrčao 100 metara za 10,04 sekundi, a u finale zajedno sa njim se plasirao i Ris Preskot.

Poslednja dva mesta u finalu, koje je na programu ove subote od 22.45, zauzeli su Džimi Viko i Bingtijan Su, koji su trku završili sa rezultatom 10,09.

Sve u svemu, čeka nas spektakl!

DiIJAMANTSKA LIGA: Jusein Bolt najbrži u Monaku (VIDEO)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ipak si ti pravi šampion! (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2017

Niko nikad kao Bolt..Jusein Bolt je na Svetskom prvenstvu u Londonu poslednji put u karijeri trčao na 100 metara i predao je krunu Amerikancu Džastinu Getlinu. Ipak, i publika i rivali su posle trke oduševljeno aplaudirali možda i najboljem atletičaru svih vremena...I ne samo to, klanjali su mu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.