BREGAR POSLE PORAZA OD DANSKE: Imali smo utakmicu u rukama, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 00:34

BREGAR POSLE PORAZA OD DANSKE: Imali smo utakmicu u rukama, a onda...

Sledi duel sa Rumunijom.

Rukometašice Srbije poražene su u Herningu od domaće selekcije Danske sa 25:21 (10:12), u meču prvog kola grupe E Svetskog prvenstva.

Odlično je selektor Srbije Uroš Bregar postavio taktiku i 55. minuta su njegove izabranice kontrolisala igru i rezultat.

- Imali smo utakmicu u rukama, a onda su nas isključenja poremetila. Igrali smo u drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deset minuta sa igračicom manje i opet uspeli da pariramo. Želeo sam da izbegnemo faulove za penal, ali na kraju nam se baš to desilo. Danska je jako kvalitetna, a ja ponosan sam na devojke i moram da budem zadovoljan posle svega.

Kapiten i jedna od najboljih igračica našeg tima na meču sa Danskom, Sanja Radosavljević posle utakmice je istakla:

- Ponosna sam na sve devojke, nažalost izgubile smo zbog danka neiskustva. Takođe, nismo uhvatili nekoliko odbijenih lopti, ali šta da se radi. Borile smo se protiv ovakve Danske do kraja utakmice i bile ravnopravan rival iako u timu imamo čak osam debitantkinja.

U drugom kolu Srbija se 3. decembra sastaje sa Rumunijom, dok će 5. decembra u trećem kolu igrati protiv Čilea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bregar: Imali smo utakmicu "u rukama" 45 minuta

Izvor: B92, 02.Dec.2023

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar, čestitao je devojkama na istrajnosti i hrabrosti koje su pokazale u meču protiv Dankinja na startu Svetskog prvenstva...Srpskerukometašice poražene su rezultatom 25:21 iako su vodile gotovo 55 minuta...Kombinacijom kvaliteta rivala i sudijskih odluka, došlo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.