Bregar: Imali smo utakmicu u rukama 45 minuta

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 00:48

Bregar: Imali smo utakmicu "u rukama" 45 minuta

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar, čestitao je devojkama na istrajnosti i hrabrosti koje su pokazale u meču protiv Dankinja na startu Svetskog prvenstva.

Srpskerukometašice poražene su rezultatom 25:21 iako su vodile gotovo 55 minuta.

Kombinacijom kvaliteta rivala i sudijskih odluka, došlo je do pada ritma našeg tima i poraza pred krcatim tribinama hale u Herningu, Danska.

Slovenački stručnjak je konstatovao da sudije nisu bile na visini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadatka ali i da su njegove devojke nekim naivnim potezima i same doprinele ovakvom ishodu.

"Imali smo utakmicu u rukama 45 minuta, ali su nas isključenja, kojih je bilo 10 u drugom poluvremenu, poremetile i udaljile od cilja. Kvalitet Danske se ne dovodi u pitanje i ponosan sam što smo se gotovo do kraja držali plana i taktike. Nismo smeli da pravimo takve faulove, ali moram da budem zadovoljan prikazanim sve do same završnice i da čestitam devojkama", poručio je Bregar.

Katarina Bojičić, pivot srpke selekcije, zadovoljna je partijom koju si prikazale uprkos porazu.

"Tužna sam što nismo izdržale i upisale pobedu, ali sam ponosna na svoj tim jer je za veliki deo igračica ovo prvo veliko takmičenje. Borile smo se i nastavićemo da se borimo, a ovom partijom protiv favorizovanog protivnika smo i sebi i drugima pokazale koliko možemo!”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.