Ameri uplašeni, ovako komentarišu Saletove Orlove!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ameri uplašeni, ovako komentarišu Saletove "Orlove"!

Srbija je nezaustavljiva u pripremnom periodu.

Reprezentacija Srbije je i dalje briljantna u pripremnom periodu, ali to je ono što se ne računa i što se zaboravlja, pamtićemo samo utakmice na Svetskom prvenstvu koje počinje za 12 dana.

Naša nacionalna selekcija izgleda sjajno u ovom trenutku, a selektor Đorđević voli da istakne da ima još dosta da se radi kako bi se bilo na najvišem nivou.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, gledajući jučerašnju utakmicu protiv Grčke možemo reći da su izabranici Aleksandra Đorđevića na veoma visokom nivou, iako su igrali bez Teodosića, Lučića i Jokića, kao i bez Dragana Milosavljevića koji definitivno propušta Mundobasket.

Ima i onih koji su posebno impresionirani izdanjem Srbije, a među njima ima i američkih novinara.

Evo nekih reakcija iz sveta, ima i onih koji preteruju da možemo za doručak da savladamo selekciju SAD. Sačekajmo prvenstvo, utakmica po utakmica...

Serbia is a real threat to beat Team USA at the World Cup. They’ve got the top-end talent and the chemistry of a team who's been playing together for years. https://t.co/KpbZAUnWy4

— Harrison Wind (@HarrisonWind) August 18, 2019 "Srbija je prava opasnost za Sjedinjene Američke Države na Svetskom prvenstvu. Imaju talenat i hemiju jer igraju godinama zajedno"

Really intriguiged by the upcoming @FIBAWC - aside from the usual excitement of having Gilas in the tourney, I think USA is more vulnerable than ever. Serbia and Greece look really good. Can’t wait.

— Naveen Ganglani (@naveenganglani) August 19, 2019 "Veoma sam zaintrigiran predstojećim Svetskim prvenstvom. Osim toga što imamo Janisa na turniru, mislim da su Sjedinjene Američke Države više nego ikada ranjive. Srbija i Grčka izgledaju sjajno. Ne mogu da dočekam"

Serbia will beat Team USA by at least 15 if they play each other. https://t.co/lkLEOKl4eg

— Phil Harrisburg Lee (@_riq14) August 18, 2019 "Srbija će pobediti SAD minimum 15 poena razlike ako budu igrali jedni protiv drugih"

Good exhibition win for Serbia in front of 18000 hostile Greek fans, despite no Nikola Jokic. Serbians will be a super tough out for anyone (USA included) with the way they defend, move the ball and shoot. Greeks are still figuring out how to most the best out of FIBA Giannis.

— Jonathan Givony (@DraftExpress) August 18, 2019 "Dobra pobeda u prijateljskoj utakmici za Srbiju pred 18 hiljada navijača Grčke, iako nije igrao Nikola Jokić. Srbija će biti pretežak protivnik za svakoga (uključujući SAD) načinom na koji se brane, zbog kretanja lopte i šuta. Grci i dalje pokušavaju da izvuku najviše od Janisa"

This Serbia National Team is going to eat USA Basketball for breakfast. #FIBAWC

— Carlo Polidori (@PolidoriCarlo) August 18, 2019 "Srpski nacionalni tim će pojesti SAD za doručak"

After watching Greece vs Serbia, I'm convinced one of these two teams could definitely beat the USA squad...

— HoopsAttitude (@hoopsattitude_) August 18, 2019 "Nakon gledanja utakmice Grčke i Srbije, siguran sam da jedan od ova dva tima može da pobedi SAD."
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

AKO TEO NE BUDE MOGAO: Poznato ko će biti kapiten Srbije u Kini

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019

Orlovi u grupi D sa Angolom, Italijom i Filipinima...Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak će krenuti put Kine na Svetsko prvenstvo koje počinje 31. avgusta...Selektor Aleksandar Đorđević odlučio je da ne poziva nove igrače posle povreda Miloša Teodosića i Dragana Milosavljevića i ukoliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.