TAMARINA I VLADINA NOĆ U HOTELU: Đurićeva odmah dohvatila votku, Vlada presrećan!

Izvor: Kurir, 27.Sep.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAMARINA I VLADINA NOĆ U HOTELU: Đurićeva odmah dohvatila votku, Vlada presrećan!

Tamara i Vlada su kao organizatori devojačke i momačke večeri dobili takođe boravak u hotelu. Oboje su bili oduševljeni tom idejom, pa su se odmah zaputili u sobu.

"E, pa ima i votke", konstatovala je Tamara i odmah izvadila alkohol. "Neobična civilizacija, rekla je.

Đurićeva je odmah poželela da se istušira, a kada je videla da će je kamera snimati golu, samo se nasmejala.

"Ljubavi, da li si za čašu šampanjca", upitao je Vlada Tamaru, a ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je odmah pristala.

Par je zatim dobio pedikirku koja je krenula da sređuje Tamaru. Vlada je sedeo pored nje i razgovarali su o tome što Rade nije više sa Gabrijelom jer je na venčanju igrao sa Tamarom.

"Baš sam Aci rekao, Tamara kad god hoće, ona može da manipuliše Radetom. Kada god želiš, on odmah dođe", smatra Vlada, a Tamara kaže da joj se to baš dopada.

M. B.

Autor: Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vlada i Tamara presrećni: U hotelu odmah nazdravili alkoholom! (foto)

Izvor: Svet, 27.Sep.2015

Tamara i Vlada su kao organizatori devojačke i momačke večeri dobili takođe boravak u hotelu.. Oboje su bili oduševljeni tom idejom, pa su se odmah zaputili u sobu.. “E, pa ima i votke”, konstatovala je Tamara i odmah izvadila alkohol.. . “Neobična civilizacija”, rekla je.. . Đurićeva...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.