Zvezda želi i drugog Pačeka, Eduarda čeka “devetka”!

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda želi i drugog Pačeka, Eduarda čeka “devetka”!

Vinisiuš Pačeko je, kao što je Blicsport.rs javio poslednjeg dana maja, prvo Zvezdino pojačanje u letnjem prelaznom roku, a društvo u napadu mogao bi da mu pravi sunarodnik iz Brazila, prezimenjak Eduardo Pačeko.

Ovaj 24-godišnjak trenutno nastupa u dresu brazilskog drugoligaša Sao Kaetano, za koji je na meču sa Sao Bernardom ovog aprila postigao čak pet golova u pobedi od 6:1.

Tokom karijere je nastupao za Gacijantep, Atletiko Paranense i Resife, a svoje prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << korake u seniroskoj konkurenciji napravio je u Atleitko Mineiru, gde je 2008. na kratko bio i saigrač Dejana Ramba Petkovića.

Eduardo ne spada u najskuplje napadače na brazilskom fudbalskom tržištu pa se očekuje da beogradski crveno-beli za nešto manje od pola miliona evra mogu da ga dovedu na jednogodišnju pozajmicu.

Od kada je stigao u Sao Kaetano, na 55 prvenstvenih mečeva Eduardo Pačeko je postigao 39 golova, te se na Marakani nadaju da bi mogao da bude prilično dobar u tandemu sa prezimenjakom Vinisiušem Pačekom. Podsetite se i njegovih golova u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadores:

Povezane vesti: Transferi: Miha vest dana, Viljareal odbio Barsinu ponudu za Rosija Transferi: Čileanac na korak od Partizana, Malaga hoće i Lusija! Adžić: Brazilski napadači preskupi za srpske ekipe Transferi: Sulejmani preskup za Njukasl, bogatstvo za Totija Transferi: Maikon za Ramosa, Bebe prešao u Bešiktaš

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.