Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2024, 06:31

Auto-putevima u Srbiji od 30. aprila do 6. maja prošlo 1.503.667 vozila

M. S.

Putevi Srbije navode da se beleži rast broja korisnika elektronske naplate putarine koja omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice
Foto: Mileta Mirčetić

U Srbiji je u periodu od 30. aprila do 06. maja ove godine zabeležen povećan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima, a auto-putevima u Srbiji u tom periodu je prošlo 1.503.667 vozila, saopštilo je danas JP „Putevi Srbije“.
Od tog broja 335.848 vozila je prošlo kroz naplatnu stanicu Beograd.
Na auto-putu Miloš Veliki zabeležen je rekord u broju vozila na naplatnoj stanici Pakovraće 30. aprila – 10.394 vozila, na naplatnoj...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Srpskim auto-putevima za uskršnje praznike prošlo 1,5 milion vozila

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2024

U Srbiji je u periodu od 30. aprila do 6. maja ove godine zabeležen povećan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima, saopštili su "Putevi Srbije".

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.