Dva Pačeka za trofeje

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jun.2011, 05:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva Pačeka za trofeje

Jedan Pačeko – malo za trofeje! Na Marakani se ne zadovoljavaju angažovanjem u Brazilu levokrilnog napadača Flamenga, već su aktivni u nastojanju da dovedu i njegovog prezimenjaka.
Novi centarfor Crvene zvezde trebalo bi da postane Eduardo Fereira Abdo Pačeko. Član je Sao Kaetana, a neće biti iznenađenje ukoliko narednih dana razduži dres brazilskog drugoligaša i doputuje u Beograd na potpis ugovora sa Zvezdom.
Reč je o 24-godišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbaleru koji je na 55 utakmica postigao 39 golova za Sao Kaetano, klasičnoj „devetki“ dobrog šuta, spretnom u šesnaestercu...
Ivan Adžić, sportski direktor Crvene zvezde, posmatrao je Eduarda na utakmici sa Ponte Pretom pre deset dana. Nije postigao gol, ali ni ostavio loš utisak. Operativac najtrofejnijeg srpskog kluba ne otvara karte, međutim izvesno je da se iskristalisalo mišljenje da bi se njegovim angažovanjem „kaparisao“ zavidan broj golova.
Tržišna vrednost Eduarda nije definisana na specijalizovanim sajtovima za transfere igrača, ali je jasno da ne pripada grupi „milionera“, poput Rafaela Mure iz Fluminensea, koji je ostao neostvarena želja Adžića.
Zvezdin adut u pregovorima sa Eduardom je, kao i u slučajevima sa Vinicijusom Pačekom, Kristijanom Borhom i Evandrom Goebelom, Dejan Rambo Petković. Bili su saigrači u Atletikom Mineiru 2008. godine, kad je sadašnje potencijalno pojačanje crveno-belih bio jedan od najmlađih prvotimaca.
Pačekova prednost je i u činjenici da je bio član mlađih reprezentativnih selekcija Brazila, tip je igrača kakav se traži i ukoliko pregovaračka moć Dejana Petkovića ponovo donese rezultat poneće crveno-belu „devetku“.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda želi i drugog Pačeka, Eduarda čeka “devetka”!

Izvor: Blic, 19.Jun.2011

Vinisiuš Pačeko je, kao što je Blicsport.rs javio poslednjeg dana maja, prvo Zvezdino pojačanje u letnjem prelaznom roku, a društvo u napadu mogao bi da mu pravi sunarodnik iz Brazila, prezimenjak Eduardo Pačeko...Ovaj 24-godišnjak trenutno nastupa u dresu brazilskog drugoligaša Sao Kaetano,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.