Izvor: Blic, 09.Nov.2009, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na proslavi 100. rođendana švajcarskog Siona

Pauzu zbog reprezentativnih utakmica širom sveta fudbaleri Crvene zvezde iskoristiće za odlazak u Švajcarskoj gde ih je u goste pozvao Sion koji slavi 100 godina postojanja.

Ekspedicija crveno belih u petak putuje u Švajcarsku gde će u subotu od 16 sati odigrati prijateljski meč sa Sionom.

Jedan od razloga što su u Sionu za proslavu rođendana izabrali baš Crvenu zvezdu jeste i predsednik crveno belih Vladan Lukić koji je za Sion igrao od 1996. do 1997. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada je klub osvojio drugu i za sada poslednju titulu prvaka.

"Ponosan sam na to što će moja Zvezda biti gost Siona, kluba koji mi je ostao u odličnoj uspomeni. Nama će ova utakmica značiti zbog ritma naših prvotimaca pogotovo sada kad je pauza. Imaćemo veliku pažnju od strane domaćina i sigurno je da ćemo se truditi da im što pre uzvratimo gostoprimstvo", rekao je Vladan Lukić za klupski veb sajt.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.