Zvanično: Veselinović ponovo na klupi Vojvodine

Izvor: B92, 09.Apr.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Veselinović ponovo na klupi Vojvodine

Dosadašnji trener fudbalera Spartaka Aleksandar Veselinović imenovan je za novog šefa stručnog štaba novosadske Vojvodine.

Posle ostavke Ilije Stolice, Vojvodinu je na utakmici protiv Rada vodio Zoran Vasiljević, a u nastavku prvenstva to će činiti Aleksandar Veselinović, potvrđeno je na sednici Upravnog odbora.

On će već popodne voditi svoj prvi trening nakon povratka u klub, a zajedno s njim u stručni štab Vojvodine uvršten je i golman, član generacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je 2014. godine osvojila prvi Kup Srbije u klupskoj istoriji – Srđan Žakula.

Preostali članovi stručnog štaba biće poznati naknadno.

Aleksandar Veselinović rodjen je 23. maja 1970. godine, a seniorsku trenersku karijeru počeo je u litvanskom klubu Suduva, u kojem je od 2014. do 2016. godine proveo godinu i po dana, nakon čega se u aprilu prošle godine vratio u Srbiju i preuzeo upravo Vojvodinu.

Klub je napustio posle svega nekoliko nedelja, da bi pred početak ove sezone preuzeo subotički Spartak, s kojim je ostvario vrlo dobre rezultate.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.