Sad i zvanično, Vojvodina imenovala novog trenera, još jedno novo ime u stručnom štabu

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad i zvanično, Vojvodina imenovala novog trenera, još jedno novo ime u stručnom štabu

U ponedeljak zasedao Upravni odbor FK Vojvodina, evo šta je odlučeno.

Dosadašnji trener fudbalera Spartaka Aleksandar Veselinović imenovan je danas za novog šefa stručnog štaba novosadske Vojvodine.

Posle ostavke Ilije Stolice, Vojvodinu je na utakmici protiv Rada vodio Zoran Vasiljević, a u nastavku prvenstva to će činiti Aleksandar Veselinović, potvrđeno je na današnjoj sednici Upravnog odbora.

On će već danas popodne voditi svoj prvi trening >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon povratka u klub, a zajedno s njim u stručni štab Vojvodine uvršten je i golman, član generacije koja je 2014. godine osvojila prvi Kup Srbije u klupskoj istoriji – Srdjan Žakula. Preostali članovi stručnog štaba biće poznati naknadno.

Aleksandar Veselinović rodjen je 23. maja 1970. godine, a seniorsku trenersku karijeru počeo je u litvanskom klubu Suduva, u kojem je od 2014. do 2016. godine proveo godinu i po dana, nakon čega se u aprilu prošle godine vratio u Srbiju i preuzeo upravo Vojvodinu.

Klub je napustio posle svega nekoliko nedelja, da bi pred početak ove sezone preuzeo subotički Spartak, s kojim je ostvario vrlo dobre rezultate.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Veselinović ponovo na klupi Vojvodine

Izvor: B92, 09.Apr.2018

Dosadašnji trener fudbalera Spartaka Aleksandar Veselinović imenovan je za novog šefa stručnog štaba novosadske Vojvodine...Posle ostavke Ilije Stolice, Vojvodinu je na utakmici protiv Rada vodio Zoran Vasiljević, a u nastavku prvenstva to će činiti Aleksandar Veselinović, potvrđeno je na sednici...

Nastavak na B92...

Novi trener Vojvodine: Da je lako ne bih bio ovde

Izvor: Mondo, 10.Apr.2018, 12:40

Vojvodina predstavila novog trenera, ŠESTOG ove sezone. Aleksandar Veselinović, sa istog mesta gde je bio pre godinu dana, poručuje: "Život piše romane"...Foto: MN Press Aleksandar Veselinović..Šesti trener prvog tima FK Vojvodina ove sezone!..Posle Radoslava Bataka, Nenada Vanića, Vladimira...

Nastavak na Mondo...

Veselinović preuzeo Vojvodinu: Da je lako ne bih bio ovde

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2018

Novi trener Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je danas da se ne seća kada je novosadski klub bio na osmom mestu, ali navodi da je trenutna pozicija kluba i razlog zašto je došao...- Zadovoljstvo je ponovo biti ovde, iako bi u ovom momentu svi trebalo da se manemo nekih velikih reči. Mislim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.