Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Maj.2024, 22:09

Premijer Miloš Vučević: Mađarska je od danas upisana zlatnim slovima, ono što je uradila je, ne za poštovanje, već za divljenje!

Vučević pružio je snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. Premijer Srbije Miloš Vučević nakon sednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku gde je izglasana rezolucija o Srebrenici govorio je za Informer televiziju.   View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic) – Rezolucija ima legalitet, ali nema legitimitet. Ona suštinski nema podršku. Apsolutno nema […]
Vest Premijer Miloš Vučević: Mađarska je od danas upisana zlatnim slovima, ono što je uradila je, ne za poštovanje, već za divljenje! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

PREMIJER VUČEVIĆ: Bitno je da srpski narod ne poklekne, nego da drži gore glave i u nove pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2024

Premijer Srbije Miloš Vučević nakon sednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku gde je izglasana sramna rezolucija o Srebrenici poručio je da rezolucija ima legalitet, ali nema legitimitet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.