Zvanično, Mlekari sklopili posao sa Napolijem! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, "Mlekari" sklopili posao sa Napolijem! (foto)

Napadač će nastaviti karijeru u prepoznatljivim žuto-plavim bojama.

Parma je imala solidnu sezonu po povratku iz Serije B, popularni "Mlekari" su završili sezonu na četrnaestom mestu, njihov najbolji strelac Žervinjo je postigao jedanaest golova tokom sezone.

Danas su potvrdili, partnerstvo koje fudbaler poreklom sa Obale Slonovače ima sa Robertom Ingleseom će biti nastavljeno. Italijan će ponovo biti pozajmljen u poznatu sredinu.

Inglese koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tokom prošle sezone postigao dva gola manje od Žervinja je danas napustio Napoli i vratio se u Parmu gde je igrao prošle sezone takođe kao pozajmljeni igrač Napolitanaca.

Podsetimo "Mlekari" su takođe otkupili talentovanog Jana Karamoa iz Intera, tako da će italijanski klub imati itekako zanimljiv trozupac u vrhu napada.

-

Welcome back, Roberto #Inglese! ✍🏻💛💙

📝➡ https://t.co/7z8tZ76IJ7#NextchApter #ForzaParma pic.twitter.com/Mhd8AYKw7l

— Parma Calcio 1913 (@1913parmacalcio) July 16, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Din Smit se ne šali, Aston Vila dovela i četvrtog štopera ovoga leta! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019

Engleski stručnjak je pratio nastupe stamenog Belgijanca godinu i po dana...Deluje da Aston Vila neće napraviti grešku Fulama prošle sezone, pre svega tim iz Birmingema se najviše koncentrisao na dovođenje defanzivnih pojačanja...Danas je potvrđeno, "Vila Park" je dobila i četvrto "novo" ime...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.