Košarkaši Bostona poveli 2:1 protiv Klivlenda u polufinalu plej-ofa Istoka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2024, 09:55

Košarkaši Bostona poveli 2:1 protiv Klivlenda u polufinalu plej-ofa Istoka

Košarkaši Bostona pobedili su jutros u gostima ekipu Klivlenda rezultatom 106:93 u trećem meču polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.
Boston je ovim trijumfom poveo 2:1 u seriji, koja se igra na četiri pobede.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejson Tejtum sa 33 poena, 13 skokova i šest asistencija, dok je Džejlen Braun utakmicu završio sa 28 poena i devet uhvaćenih lopti. U domaćoj ekipi istakao se Donovan Mičel sa 33 poena, šest skokova i tri asistencije.
Naredni meč biće odigran za dva dana u Klivlendu. Košarkaši Dalasa savladali su na svom terenu Oklahomu rezultatom 105:101 u trećem meču polufinala plej-ofa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Debakl Niksa u Indijanapolisu: Pejsersi srušili Njujork za četvrtinu i izjednačili u seriji /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 13.Maj.2024, 01:46

Košarkaši Indijana Pejsersa savladali su na svom terenu Njujork Nikse, rezultatom 121:89, čime su poravnali na 2:2 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.