Din Smit se ne šali, Aston Vila dovela i četvrtog štopera ovoga leta! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Din Smit se ne šali, Aston Vila dovela i četvrtog štopera ovoga leta! (foto)

Engleski stručnjak je pratio nastupe stamenog Belgijanca godinu i po dana.

Deluje da Aston Vila neće napraviti grešku Fulama prošle sezone, pre svega tim iz Birmingema se najviše koncentrisao na dovođenje defanzivnih pojačanja.

Danas je potvrđeno, "Vila Park" je dobila i četvrto "novo" ime u defanzivi na mestu štopera za narednu sezonu.

Bjorn Engels, dvadesetčetvorogodišnji Belgijanac je novo pojačanje povratnika u Premijer ligu. Defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prošlu sezonu igrao u Remzu kao pozajmljen igrač grčkog Olimpijakosa. Početkom jula Francuzi su isplatili četiri miliona evra Grcima, sada dve nedelje kasnije prodaju Engelsa za sumu od deset miliona evra.

Na "Vila Park" su već stigli Tajron Mings (igrao kao pozajmljeni igrač Bornmuta, sada je otkupljen), Kortni Hoz i Ezri Konsa. Nema sumnje da će Din Smit imati velike muke da se odluči za startni štoperski tandem u sezoni pred nama.

-

We are delighted to confirm the signing of @BjornEngels from Stade Reims. ✍️

Full details 👉 https://t.co/CQw4IbEncC#WelcomeEngels #AVFC pic.twitter.com/hXDlh3i86S

— Aston Villa (@AVFCOfficial) July 16, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Arsenal dobio bitku sa gradskim rivalom, stiže tinejdžer od 40 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 14:27

Tržište dobro poznato "tobdžijama"...Unai Emeri će ove sezone imati dosta izmenjenu ekipu u Arsenalu, čini se da će "tobdžije" dobiti pojačanja dostojna trke za plasman u Ligu šampiona...Ipak, to će biti teško izvodljivo sa skromnim budžetom za standarde u Premijer lige, ali bez obzira na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.