U Subotici do sada predate četiri liste, proglašene tri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2024, 10:01

U Subotici do sada predate četiri liste, proglašene tri

Koalicija "Subotica protiv nasilja - Biram Suboticu - Nela Tonković" sinoć u 22,30 predala je Gradskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore 2. Juna.
Koaliciju čine Demokratska stranka, Narodni pokret Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Zeleno-levi front i Demokratska zajednica Hrvata.
Kandidat za gradonačelnicu Subotice i nosilac liste, Nela Tonković, istakla je da je cilj ljudi okupljenih oko ove liste "da se dostojanstvo vrati u Suboticu, da svaki građanin bude ponosan što je deo ovog grada i da se zajedno čuva grad i njegovo dostojanstvo".
U izjavi za RTV Vojvodina Tatjana Božić, predsednica Gradske izborne komisije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koalicija „Čačak protiv nasilja i Novi DSS“ predala listu za lokalne izbore u Čačku

Izvor: Danas, 12.Maj.2024

Koalicija "Čačak protiv nasilja i Novi DSS" predala je Gradskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore u koji se u tom gradu održavaju 2. juna.Koaliciju čine Demokratska stranka, Narodni pokret Srbije, Srbija centar, Nova Demokratska stranka Srbije, Novo lice Srbije i Grupa građana "Čačak je...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.