RHMZ UPUTIO HITAN APEL GRAĐANIMA! U naredna dva sata u glavnom gradu i ovim delovima Srbija ne izlazite na ulice -  STIŽE  naglo pogoršanje vremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2024, 09:46

RHMZ UPUTIO HITAN APEL GRAĐANIMA! U naredna dva sata u glavnom gradu i ovim delovima Srbija ne izlazite na ulice - STIŽE naglo pogoršanje vremena

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHMZ) za narednoh sedam dana, u ponedeljak će biti pretežno sunčano, osim na istoku Srbije gde se uz promenljivu oblačnost još ponegde očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak. Što se današnjeg dana tiče, u naredna dva sata očekuju se padavine u pojedinim delovima Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U NAREDNA DVA SATA OVDE ĆE DA PLJUŠTI Cela Srbija pod upozorenjem, evo i zbog koje pojave

Izvor: Blic, 12.Maj.2024

U naredna dva sata na području Beograda, u južnoj Bačkoj, Sremu, srednjem i južnom Banatu, Pomoravlјu i Šumadiji mestimično kiša slabog i umerenog intenziteta, još jedena je meteorološka najava koju je izdao Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) u 10 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.