Zvanično - Gvardiola još jednom oborio rekord, sjajni defanzivac stigao u Mančester! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Gvardiola još jednom oborio rekord, sjajni defanzivac stigao u Mančester! (foto)

Kao što je i najavljivano, fudbaler Monaka i zvanično je novi član čete Pepa Gvardiole.

Pakleno leto na "Etihadu", Gvardiola je sklopio tim po svom ukusu, kako je danas u redove "Građana" stiglo i šesto pojačanje.

Najpre je klub pojačao fudbaler Monaka Bernardo Silva (50 miliona evra), potom je stigao i novi golman Ederson iz Benfike (40 miliona evra), a onda su redom dolazili mladi Daglas Luiz iz Vasko da Game (12 miliona evra), Kajl Voker iz Totenhema (51 milion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra) i Danilo iz madridskog Reala (30 miliona evra).

Izvor: www.transfermarkt.com

Sada je redove Mančester sitija pojačao i sjajni franucski fudbaler iz redove "Kneževa" Benjamin Mendi.

On je Monaku plaćen 58 miliona evra, u sa ekipom Mančester sitija potisao je petogodišnji ugovor. U novom timu nosiće dres sa brojem 22.

"Presrećan sam što sam se pridružio Mančester sitiju. Oni su jedan od vodećih evropskih klubova, a u Pepu Gvardioli imaju trenera koji je posvećen napadačkom fudbalu. Siguran da ćemo tokom narednih par godina biti veoma uspešni", rekao je Mendi na predstavljanju.

.@benmendy23 is a 🔵!

Check out the signing gallery for his first shots in #mcfc colours!

📸 https://t.co/zu0fuCuf4b #BlueMendy pic.twitter.com/Vks2OybQ7t

— Manchester City (@ManCity) 24. јул 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti ima najskuplju odbranu svih vremena!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017

Dolaskom francuskog reprezentativca, Gvardiola je za nešto više od godinu dana potrošio bogatsvo na jačanje zadnje linije...Mančester siti je ovog leta doveo šest pojačanja, od toga su angažovali jednog golmana (Ederson Moraeš - Benfika), jednog vezistu (Daglas Luiz - Vasko da Gama), jednog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.