Siti ima najskuplju odbranu svih vremena!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti ima najskuplju odbranu svih vremena!

Dolaskom francuskog reprezentativca, Gvardiola je za nešto više od godinu dana potrošio bogatsvo na jačanje zadnje linije.

Mančester siti je ovog leta doveo šest pojačanja, od toga su angažovali jednog golmana (Ederson Moraeš - Benfika), jednog vezistu (Daglas Luiz - Vasko da Gama), jednog krilnog igrača (Bernardo Silva - Monako) i tri defanzivca.

U pitanju su Kajl Voker (Totenhem), Danilo (Real Madrid) i najnovije pojačanje Benjamin Mendi (Monako).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Potrošeno je oko 230 miliona evra, a samo za jačanje zadnje linije "Građani" su iskeširali preko 130 miliona evra.

Kada se prisetimo da je minulog leta za 53 miliona angažovan Džon Stouns iz Evertona, postaje jasno da je Gvardiola za samo godinu dana na klupi Mančester sitija potrošio 183 miliona evra na pojačavanje odbrane.

Gvardiola tako na raspolaganju sada ima dva najskuplja defanzivca na svetu, tri od četiri najskuplje plaćena, kao i jednog od najviše plaćenih golmana na svetu, kako je Ederson Moraeš plaćen Benfiki oko 39 miliona evra.

Izvor: transfermarkt.com

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pepovih "11" - Pa koliko su jaki kad Kun neće biti starter!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017, 10:24

Ovo su procene tima koji bi Gvardiola mogao da forsira. Jasno, rotiraće igrače, ali startna postava se već zna. I deluje zastrašujuće....Posle silnih kupovina, potrošenog bogatstva na bekove i rekonstrukciju odbrane, mnogi se pitaju kako će siti izgledati na startu sezone...Stvari još nisu definisane,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.