Gvardiola nastavlja sa rekonstrukcijom, Danilo stigao u Siti

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola nastavlja sa rekonstrukcijom, Danilo stigao u Siti

Brazilski fudbaler Danilo Luiz da Silva prešao je iz Real Madrida u Mančester Siti, potvrdila su danas oba kluba.

Danilo se obavezao na petogodišnju saradnju sa engleskim klubom koji nije objavio visinu transfera, ali se veruje da je oko 30 miliona evra. Ovaj 26-godišnji desni spoljnji zbog poziva menadžera Sitija Pepa Gvardiole odlučio je da napusti redove prvaka Evrope, gde je proveo samo dve sezone i bio u senci Danija Karvahala.

Danilo je u Madridu odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ukupno 55 utakmica i osvojio dve Lige šampiona i titulu španske Primere.

Gvardiola je tako nastavio sa totalnom rekonstrukcijom na bekovskim pozicijama, sa desnog su otišli Pablo Zabaleta i Bakari Sanja, sa levog Aleksandar Kolarov i Gael Kliši, dok su došli Kajl Voker, Danilo i uskoro će Bernard Mendi iz Monaka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Danilo iz Reala prešao u Siti

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2017

Brazilski fudbaler Danilo Luiz da Silva prešao je iz Real Madrida u Mančester siti, potvrdila su danas oba kluba...Danilo se obavezao na petogodišnju saradnju sa engleskim klubom koji nije objavio visinu transfera, ali se vjeruje da je oko 30 miliona evra...Ovaj 26-godišnji desni spoljnji zbog poziva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.