Zimonjić objavio spisak, Đoković predvodi Srbiju

Izvor: RTS, 24.Jan.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić objavio spisak, Đoković predvodi Srbiju

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić objavio je spisak za duel u prvom kolu sa Rusijom, koji predvodi Novak Đoković. Mečevi između Srbije i Rusije na programu su od 3. do 5. februara u niškom Čairu.

Pored Đokovića, Rusiji će se suprotstaviti i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Viktor Troicki, Dušan Lajović i Zimonjić, koji će igrati u dublu.
Njegov kolega iz Dejvis kup tima Rusije Šamil Tarpišćev odlučio se za Andreja Kuznjecova (45), Karena Kačanova (52), Danila Medvedeva (63) i Konstantina Kravčuka (88).
"Uz Novaka, Viktora, Dušana i mene, rezervni igrač na ovom meču biće Filip Krajinović. Drago mi je da ćemo u ovom sastavu započeti godinu, imamo teškog protivnika, selekciju Rusije koja je mlada i jaka ekipa i široj teniskoj javnosti nepoznata. Verujem da ćemo uz veliku podršku publike u Čairu doći do važne pobede za Srbiju", rekao je Zimonjić, prenosi Teniski savez Srbije.
"Imamo tim koji može do nove titule u Dejvis kupu", dodao je Zimonjić.
Zimonjić je naveo da pripreme za duel s Rusijom počinju već u ponedeljak, 30. januara.
"Uvek je lepo kada smo domaćini u Dejvis kupu, volimo da igramo za Srbiju i uživamo u podršci naših navijača. Verujem da i Nišlije sa nestrpljenjem očekuju početak meča protiv Rusije. Novaku će ovo biti prvi meč u Nišu, jer nije bio u ekipi kada smo igrali protiv Švedske 2012. godine", rekao je Zimonjić.
Teniske reprezentacije Srbije i Rusije sastaće se od 3. do 5. februara u hali Čair u Nišu, u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa.
Prvog dana igraće se dva singla, prvi će početi u 15.00, a drugi odmah posle. Drugog dana je na programu dubl od 16.00, a trećeg dva singla od 14.00.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zimonjić objavio spisak, Đoković predvodi Srbiju protiv Rusije

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2017

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić objavio je spisak za duel u prvom kolu sa Rusijom, koji predvodi Novak Đoković...Pored Đokovića, Rusiji će se suprostaviti i Viktor Troicki, Dušan Lajović i Zimonjić, koji će igrati u dublu...Njegov kolega iz Dejvis kup tima Rusije Šamil...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.