Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA MENJA KURS: Štoper dolazi uskoro, samo je pitanje koji (FOTO)

Crveno-beli su naišli na probleme u pregovorima sa slovenačkim reprezentativcem.

Bilo je izvesno da će Miral Samardžić pojačati odbranu Crvene zvezde, ali za završetak posla ipak treba da se sačeka.
Dolazak Samardžića u Ljutice Bogdana koči ugovor koji iskusni štoper ima sa Ahisarom. Turski klub je dao dozvolu Slovencu da ode uz raskid saradnje, ali defanzivcu ne odgovara suma koju je Ahisar preložio za odlazak.
Zvezdi je hitno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << potreban iskusni štoper, kako je Nikola Vujadinović odabrao Leh iz Poznanja, jedina preostala opcija crveno-belih pored Samardžića jeste Marko Baša. Crnogorac je u istoj situaciji kao i Miral Samardžić, čeka rasplet sa Lilom nakon čega bi došao u tabor crveno-belih.
The post ZVEZDA MENJA KURS: Štoper dolazi uskoro, samo je pitanje koji (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.