ZAINTERESOVANI ZA IGRE NAŠEG REPREZENTATIVCA: Veliki klub sprema renoviranje tima, a SRBIN je centralna figura

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAINTERESOVANI ZA IGRE NAŠEG REPREZENTATIVCA: Veliki klub sprema renoviranje tima, a SRBIN je centralna figura

Bio ni im značajno pojačanje.

Kako tvrde holandski mediji, Ajaks prati situaciju sa Sautemptonom i računa da ako Sveci ispadnu iz Premijer lige, porašće im šanse da na leto dovedu Dušana Tadić.

ON BI TREBAO DA BUDE DUGOROČNO REŠENJE: Budućnost pronašla zamenu Vermezoviću

MORATA: Niko ne zna kako mi je bilo

Srpski maestro je igrao fantastičan fudbal u Groningenu i Tventeu, gde je bio prvi asistent lige, a u Ajaksu smatraju da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi im bio kapitalno pojačanje za narednu sezonu, za borbu za titulu.

Ajax eye summer move for Dusan Tadic #SaintsFC | https://t.co/nS19tLMuEA pic.twitter.com/PIfuWlMbcN

— Read Premier League (@ReadPremLeague) May 7, 2018

"Kopljanici" iz Amsterdama od 2014. godine nisu osvojili titulu, pa se sprema generalno renoviranje tima ovog leta, a Dušan Tadić bi tu bio centralna figura.

Kreativni vezista Sautemtpona može da računa i na brojne druge ponude u junu, pošto je za njega zainteresovano nekoliko engleskih i nemačkih klubova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.