Vučiću, ajd nam reci rezultat Zvezda - Sasuolo da olešimo kladžu?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2016, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučiću, ajd' nam reci rezultat Zvezda - Sasuolo da "olešimo kladžu"?

Al' su građani Srbije nezahvalni! Vazda bili... Ne znaju da za premijera imaju mesiju, genija, čoveka koji sve zna. Ne samo da je najpametniji, najlepši, najčestitiji, najpošteniji, najbolji, nego ima i tu magičnu, novootkrivenu moć predviđanja.

Reče naš "vođa" u ponedeljak, na jednoj od učestalih seansi za široke narodne mase, poznatijih kao konferencije za novinare: "Kad su svi stručnjaci posle prve nedelje rekli da ćemo da osvojimo od nula do dve medalje, ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao osam. I bilo je osam. Tri puta sam to tada rekao, svi ste mi se smejali, rekli da sam budala, ali... Sada kažem - u Tokiju ćemo da osvojimo 15 medalja".

Negde u zvezdama je verovatno sve bilo zapisano, tako mu se javilo, samo je on video ono što mi nismo. Nisu Andrija, Tijana, Ivana, Davor, Teo, Marko, Milenko, Sonja, Maja... morali da se toliko trude, naš premijer nikada ne greši i uvek ispunjava obećanja.

Narod u Srbiji je gladan, šarene laže o lepšem životu su poput Potemkinovih sela, ali... Mesija je tu, na zemlji, Vučić je spas za Srbiju. Bliži se četvrtak i revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope, Crvena zvezda - Sasuolo. Dovoljno je da nam premijer kaže svoje prognozu, a zna se da on nikada ne greši, i ovaj narod je spasen. Kakvi crni strani investitori, one "Jure" gde radnici "crnče" za 20.000 dinara, bolje je 'leba bez motike. A onda, svi u Srbiji, a dobar glas daleko se čuje, trk do kladionica da ih "olešimo".

Da vadimo pare iz "buđelara", uložimo na Vučićevu prognozu, sednemo u četvrtak uveče ispred malih ekrana, opušteno gledamo meč na "Marakani" - premijer je rekao, a kad on nešto kaže i obeća... A u petak, svi punih džepova... Milina, a onda umesto "tričavih" 50 odsto, na sledećim izborima naš premijer da dobije 100% i da pomuti slavu Kim Džong Unu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.