Voša više nego zadovoljna, najteže je putovanje u Jermeniju; Čuka može i na Gibraltar, zazire od Kazahstana

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša više nego zadovoljna, najteže je putovanje u Jermeniju; Čuka može i na Gibraltar, zazire od Kazahstana

Skraćene grupe za žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

Lepe vesti za Vojvodinu nešto manje od dva sata pre početka žreba za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Svrstavanjem potencijalnih rivala u grupe od po 10 timova Vojvodina je već sada saznala da bi na startu evropske sezone mogla da igra protiv jermenskog Širaka, Lusitansa iz Andore, maltežanske Birkirkare, crnogorskog Bokelja ili Folgorea iz San Marina.

Iako ne volimo da preterujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa hvalopsevima na račun naših timova - uostalom i Voša se ne tako davno obrukala ispadanjem od Vaduca - ovo su sve timovi koje bi Novosađani morali da prođu makar igrali i sa pola gasa.

Na koga će Čuka, a na koga Voša? Rivali iz regiona idealna kombinacija!

Čuka je prošla nešto gore. Svrstana je u Grupu 5 što znači da bi mogla da već na prvom koraku naleti na Ordabasi, a dobro znamo da su klubovi iz Kazahstana poslednjih sezona postali noćna mora za superligaše. Ostali rivali mnogo su povoljniji - Zarija iz Moldavije, podgorička Budućnost, Santa Koloma iz Andore i možda egzotično putovanje na  Gibraltar na okršaje sa timom Europa.

U drugom kolu kvalifikacijama će se priključiti i Partizan, ali za priču o protivnicima crno-belih još je rano...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.