Veliki klubovi, odbijte! Turbo Kostiću duplirana plata u Štutgartu

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki klubovi, odbijte! Turbo Kostiću duplirana plata u Štutgartu

To znači da će godišnje zarađivati 1.800.000 evra

Svaki trud se isplati, a Filip Kostić je očigledan primer. Svojim igrama postao je jedna od glavnih tema u Nemačkog, Šalke je zagrizao onako muški, a Štutgart je na sve to morao da odgovori. Podizanjem plate sa 70.000 evra mesečno na 150.000, saznaje Bild! Dakle, malo više nego duplo. .

Ali, ovo podizanje plate ne vuče i produžetak ugovora, pa je Kostić i dalje vezan za Švabe do leta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2019. godine. On je u poslednjih osam kola postigao tri gola i zabeležio tri asistencije. Dakle, povišica zbog dobrih igara, ali i zastrašivanja potencijalnih kupaca.

Štutgart je trenutno u fantastičnoj formi pošto je vezao čak pet pobeda u poslednjih pet kola i jedini je klub u ligi kome je tako nešto pošlo za rukom.

U tome veliku udeo ima upravo Kostić, a ova povišica je samo posledica toga.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zasluženo - Kostić dobija povišicu!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2016

Kako prenosi nemački "Bild", Filip Kostić će dobiti povećanje plate u Štutgartu...Nemački mediji pišu o Filipu Kostiću, jednom od najboljih fudbalera Bundeslige u ovom trenutku...Štutgart je ekipa koja je u sjajnoj formi, vezuju pobedu za pobedom, a Filip je jedan od nosilaca igre tog tima....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.